Inbraakbeveiliging en meer...


De alarmcentrales die wij aanbieden hebben meer te bieden dan enkel alarmeren bij inbraak. Hier een greep uit de optionele mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging
"Ik wil me thuis veilig voelen, maar ik wil ook weten dat mijn huis/pand veilig is wanneer ik ga stappen met vrienden, op het werk ben of op vakantie ga."
Veiligheid
"Ik wil me thuis veilig voelen en over een vroege detectie beschikken voor bedreigingen zoals water- of gaslekken of brand."
Noodsituatie
"Ik wil in staat zijn in een noodsituatie onmiddellijk hulp in te roepen, hetzij via een noodknop, hetzij door een rechtstreekse spraakverbinding tot stand te brengen."
Informatie
"Ik wil via SMS op de hoogte blijven van eventuele gebeurtenissen en ik wil mijn systeem ook telefonisch kunnen beheren."
Kind terug thuis
"Wanneer mijn kinderen het systeem uitschakelen, moet er automatisch een SMS-bericht naar mijn GSM worden gezonden zodat ik weet dat ze veilig thuis zijn."
Beheer
"Ik wil huisautomatiseringfuncties in mijn beveiligingsysteem kunnen integreren zodat ik mijn verlichting, enz. van op afstand kan in- en uitschakelen
Copyright © 2012 by Amplia. All rights reserved. Webdesign by mbIdesign.